Zwembad: Houten ombouw

Heeft u een zwembad in uw tuin? Weet u niet wat u met de tuin om uw zwemvijver wilt doen? Bekijk onderstaande foto's dan eens voor inspiratie!

Voor onze klant hebben wij een houten ombouw gemaakt voor zijn zwembadvijver. Rondom veel zwembaden in Nederland wordt een grasveld aangelegd. De gedachte hierachter is dat het water dan gemakkelijk wegloopt en de kans op gladheid wordt voorkomen. Met de huidige technieken kunnen beide problemen ook met hout worden opgelost! De vlonder die wij hebben aangelegd voor onze klant is hier een voorbeeld van. Het hout geeft het zwembad een stoere, maar toch ook warme uitstraling. Daarnaast zorgt het voor een naadloze overgang tussen het huis, de tuin en de zwemvijver.

In de vlonder zijn een aantal afvoerputjes opgenomen, waardoor het water gemakkelijk weg kan lopen en er geen water op het hout blijft staan. Hierdoor kan de zwemvijver vrij gebruikt worden, zonder dat het risico ontstaat dat mensen eromheen uitglijden tijdens het lopen. Het gras dat normaal wordt aangelegd, wordt vaak erg drassig, waardoor het snel kapot gelopen wordt en niet meer kan groeien. Deze ombouw houdt zijn kleur en is daarmee een constante en luxe uitstraling voor het zwembad van onze klant. Het biedt een heerlijke plek om te relaxen en te ontspannen.

Bekijk snel onderstaande foto's en laat u inspireren! Wilt u meer informatie of wilt een vrijblijvende prijsopgave? Neem dan gerust contact met ons op! Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden die er voor uw tuin zijn.

Volgt u ons ook al op Facebook? Volg ons en u bent als eerste op de hoogte van als ons nieuws!