Verhuur minigraver voor de aanleg van uw vijver.

Wilt u uw tuin opnieuw aanleggen? Of wilt u een vijver graven en heeft u een minigraver nodig? Voor de verhuur van een minigraver bent u bij Van der Molen Groenvoorziening aan het juiste adres. Van der Molen Groenvoorziening is specialist in:

 • Tuinontwerp, aanleg
 • Onderhoud
 • Boomverzorging
 • Sierbestrating
 • Vijveraanleg

Wij bieden u de meest uiteenlopende diensten op het gebied van uw tuin en verhuren daarbij onze minigraver. Wanneer u kiest voor de minigraver van Van de Molen Groenvoorziening bent u verzekerd van de optimale werking. Zo kunt u binnen een korte periode een vijver aanleggen of aan laten leggen.

Vijveraanleg met minigraver

Wilt u een vijver aan laten leggen om te kunnen genieten van de rust en natuur in uw tuin? Maak dan een afspraak met Van de Molen Groenvoorziening. Wij zorgen bij de aanleg dat tuin terras en vijver dat dit als een geheel op elkaar aansluit en als u op een mooie dag in de tuin zit kunt u genieten van alles wat er in en om de vijver gebeurd. Wij graven een gat met onze minigraver, tot de diepte die u wenst. Ook wanneer u dit liever zelf doet bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt ons altijd bellen voor de verhuur van de minigraver. Met deze minigraver kunt u zelf een begin maken met het aanleggen van uw vijver.

Service

Wilt u onze mingraver huren? Maak dan een afspraak. Van der Molen Groenvoorziening biedt u uitstekende voorwaarden en een complete service bij de verhuur van een minigraver. Heeft u interesse in de verhuur van de minigraver in de omgeving van Hendrik Ido Ambacht, Zwijndrecht, Barendrecht, Ridderkerk of Dordrecht? Vraag vrijblijvend naar de voorwaarden.
Wenst u meer informatie te ontvangen over verhuur minigraver, vul a.u.b. onderstaand formulier in.

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Graafmachine

  verhuur-minigraver