Tuinontwerp

Wilt u ook uw tuin aanpassen, maar heeft u geen idee waar te beginnen? Een goed, doordacht tuinontwerp is vaak moeilijk te maken, maar zeker onmisbaar.

Onze tuinontwerpen sluiten zoveel mogelijk aan bij uw wensen en mogelijkheden en verder zijn specifieke wensen bespreekbaar. Heeft u al plannen met de tuin of bent u nog op zoek naar ideeën? Wij komen graag bij u langs om u te informeren.

Tijdens het eerste gesprek inventariseren we zo goed mogelijk uw wensen en voorkeuren. Misschien heeft u zelf al een duidelijk idee, of voorbeelden van tuinen die u aanspreken. De ontwerpen worden op schaal gemaakt. Alles staat precies op maat aangegeven en eventueel zijn details verder voor u uitgewerkt. De te gebruiken materialen, kleuren en afmetingen staan in het ontwerp beschreven en met uw inbreng houden wij rekening. De juiste beplantingskeuze versterkt het tuinontwerp.

Daarbij is het ook belangrijk dat de tuin het hele jaar door een mooie uitstraling heeft, ook in de winter.  Wij adviseren u tevens op het gebied van bloembollen en zorgen er voor dat uw tuin het gehele jaar een verzorgde uitstraling heeft. Op het beplantingsplan wordt aangegeven waar de verschillende soorten beplanting komen te staan. Bij de indeling wordt rekening gehouden met zon/schaduw, grondsoort en afmeting van de volgroeide beplanting. U ontvangt vooraf een gespecificeerde offerte, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Meerwerk is daarna in overleg mogelijk.

tuinont3

Tuinontwerp: Achtertuin met 2 terrassen én een overkapping

 

 

 

Project: Bloemendaal, Noord-Holland

Bloemendaal 2.3

Een tuinontwerp met extra parkeerplaatsen, een overkapping en een groot terras

Project: Tuinontwerpen

Kopie van IMG_1395