Tuinonderhoud

Het onderhouden van uw tuin kost veel tijd en energie. Soms kost dit meer tijd en energie dan u heeft. Van der Molen groenvoorziening biedt u daarom de mogelijkheid om dit onderhoud uit te besteden. Wij zorgen er dan voor dat uw tuin in optimale conditie blijft en u onbezorgd kan genieten van een mooie tuin. Goed onderhoud is namelijk van cruciaal belang voor een gezonde en mooie tuin.

Een mooie tuin blijft niet uit zichzelf mooi. Wij bieden daarom diverse mogelijkheden aan om uw tuin te onderhouden.
- Onderhoudscontract.
- Voorjaarsbeurt
- Najaarsbeurt

Onderhoudscontract
U kunt bij ons kiezen voor een onderhoudscontract. In dit contract leggen wij al uw wensen en voorkeuren vast en wij zorgen ervoor dat het onderhoud wordt uitgevoerd. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen dat wij uw heggen en bomen snoeien. Wij zorgen er dan voor dat uw heggen en bomen gesnoeid worden op de momenten dat dit nodig is. Uw heggen en bomen blijven hierdoor gezond en u kunt genieten van een mooi aanzicht.

Uiteraard kunt u er ook voor kiezen dat wij uw gehele tuin onderhouden. Wij maken dan samen met u een planning voor het onderhoud. Hierdoor weet u precies wanneer wij langskomen en welke werkzaamheden wij dan doen. Een onderhoudscontract kunt u inrichten, zoals u dat zelf wilt. Wij zorgen ervoor dat al het onderhoud gedaan wordt en dat uw tuin in gezond blijft.

Voorjaarsbeurt
Behalve een onderhoudscontract bieden wij ook een voorjaarsbeurt aan. Zodra het voorjaar aanbreekt, zorgen wij er dan voor dat uw tuin klaar is voor een mooie lente. Wij verwijderen al het gevallen blad, maken uw borders onkruid vrij, steken uw gazon en snoeien bloemen, planten en struiken. Uiteraard controleren wij op deze momenten ook op ziekte en ongedierte. Wij zullen u vervolgens adviseren voor de vervolgstappen en kunnen deze naar uw wens uitvoeren.

Voorjaarsplanten
Tijdens de voorjaarsbeurt adviseren wij u ook op het gebied van beplanting. Wij kunnen aangeven welke planten u het beste kunt plaatsen in het voorjaar en op welke plek deze planten het best tot uiting komen. Planten hebben ieder hun eigen wensen en behoeften. Het is daarom erg belangrijk om deze plek zorgvuldig uit te kiezen. De planten kunnen wij voor u leveren en plaatsen, maar u kunt dit ook zelf doen. Ook bij de voorjaarsbeurt geldt, dat uw wensen voorop staan.

Najaarsbeurt
Een grote onderhoudsbeurt in het voorjaar is net zo belangrijk als een grote onderhoudsbeurt in het najaar. In het najaar is het van belang om planten te snoeien en te voorzien van de nodige grondstoffen om de winter te overleven. Daarom zullen wij uw beplanting snoeien en voorzien van voldoende mest. Daarnaast zullen wij de eenjarige beplanting verwijderen, zodat er ruimte ontstaat voor nieuwe beplanting. Wij verwijderen alle gevallen bladeren en voeren al het afval af. Daarnaast verwijderen wij alle bladeren uit uw dakgoot, zodat regenwater en smeltwater makkelijk afgevoerd wordt. Een verstopte afgoot is daarom voor u geen probleem in de winter en een loodgieter is niet nodig.

Uw wensen
Uw wensen zijn voor Van der Molen groenvoorziening het allerbelangrijkst. Voordat wij aan het onderhoud beginnen, zullen wij daarom altijd een vrijblijvend bezoek aan u brengen. Hierbij inventariseren wij uw wensen en werken deze uit op papier. Uw weet hierdoor vooraf altijd wat u van ons kan verwachten. Wilt u meer informatie over ons onderhoudsprogramma? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

onderho1 onderho2

Project: Snoeien

Project: Tuinonderhoud divers

projtui1

Renovatie voegen

Contact

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Uw telefoonnummer

    Uw bericht