Tuinaanleg

Een tuin aanleggen is een vak apart. Ook hiervoor bent u bij van der Molen aan het juiste adres! Een door een vakman aangelegde tuin herkent u direct en zo weet u zeker dat de tuin vakkundig en volgens het ontwerp wordt aangelegd. Wij houden hierbij rekening met uw wensen. Beplanting, sierbestrating, vijveraanleg met de bijbehorende terrassen; onze hoveniers staan garant voor een vakkundige aanleg. Verder zorgen wij voor een perfecte aanleg van uw droomtuin vanaf de eerste spade in de grond tot het afvoeren van de laatste resten.

Een vakkundig aangelegde tuin vraagt om een totaal plan: de tekening, grondbemesting, aanleg van terrassen, de beplanting, het gazon en als laatste de aanleg van het straatwerk. Alles wordt vooraf in kaart gebracht en met u besproeken. Tijdens de aanleg van uw tuin is er altijd nog de mogelijk om het ontwerp aan te passen.

Een tip van ons: let bij het aanleggen van de tuin op de verlichting. Zorg dat deze volledig naar uw wens is, tijdens de aanleg van uw tuin kan dit nog aangepast worden en zorgen wij voor de benodigde elektra onder de paden en terrassen door.

Uiteraard staan wij ook voor de kleinere werkzaamheden voor u klaar.

Foto’s tuinaanleg


IMG_1670 van-der-molen-groenvoorziening