Planten en bloemen in ieder jaargetijde!

Planten en bloemen hebben ieder hun eigen bloeiperiode. Zorg daarom voor een goede verdeling, zodat u altijd een mooie en kleurrijke tuin heeft! Plaats ze in moderne plantenbakken zodat ze een mooi aanzicht opleveren of gewoon in uw tuin. Alles is mogelijk!

U kunt hier bijzondere bloemen en planten vinden voor iedere periode van het jaar. Deze zorgen ervoor dat u een mooie en kleurrijke tuin heeft in ieder seizoen! Zij zorgen voor het aanzicht van uw tuin. Vraag ons daarom gerust om advies voor uw tuin.

Plantenbakken
U treft hier ook plantenbakken aan die u kunt gebruiken om alles mooi in te richten. De plasticbakken zijn verledentijd. De moderne plantenbak vormt nu het centrale punt in uw tuin. U kunt deze gebruiken om uw tuin verder in te richten. Wij voorzien u graag van advies en helpen u naar uw ideale tuin.

Ze kunnen op iedere manier terugkomen in uw tuin. U kunt de planten in bakken aan muren plaatsen of zelfs in grote plantenbakken in uw tuin. U kunt kiezen uit iedere combinatie die u maar wilt. Iedereen heeft zijn eigen voorkeuren en iedere mogelijkheid is daarom mogelijk. U past uw tuin aan naar uw wensen!

Kijk gerust verder rond op onze website en laat u inspireren tot het creƫren van uw eigen, mooie tuin.

Klokjesbloem

Vaste planten als basis voor uw tuin

Lees meer >

herfststijloos
Bijzondere herfstbloeiers. Bloemen die voor een mooie en kleurrijke tuin zorgen.

Lees meer >

Plantenbakken voor in de tuin en aan de muur

Lees meer >