Nieuws

Het laatste nieuws van Van der Molen Groenvoorziening!

Damwand

Woont u aan een vijver of sloot? Plaats dan een damwand en voorkom erosie!

Lees meer -->

Houten Carport

Bent u de vogelpoep op uw auto ook zat? Kijk dan eens hoe deze houten carport uw auto beschermd tegen alle weersinvloeden!

Lees meer --></strong>

Najaar

Bloemen zijn uitgebloeid, bladeren vallen. Het is weer najaar. Zorgt u er ook voor dat uw planten de winter overleven en dat u weer mooie, bloeiende planten hebt in het voorjaar? Kijk snel hoe wij uw tuin winterklaar kunnen maken

Lees meer -->

Een verrassing namens onze trouwe klant in de Volgerlanden!

 

Aan de Boomgaarde in Hendrik-Ido-Ambacht hebben wij namens onze trouwe klant een kennis verrast. Na de verhuizing naar de Volgerlanden waren ze nog niet aan de voortuin toegekomen. Wij hebben namens een trouwe klant een onderhoudsvriendelijke voortuin aangelegd met als hoofdingrediënt: Grit.

Lees meer -->

De oplossing voor het parkeerprobleem!

De Volgerlanden in Hendrik Ido Ambacht heeft als kenmerk: Vinexwijk. Wij zijn als hovenier natuurlijk erg blij met al het groen in zo'n wijk! Echter de bewoners kennen hierdoor een nieuwe uitdaging: Waar parkeer ik mijn auto?

Onze opdrachtgever herkende zich in de probleem. Een hele mooie grote tuin, veel groen in de omgeving en op de fiets naar de winkel, maar waar laten we onze auto's? Een gezin met oudere kinderen heeft vaak meerdere auto's. Net als alle buren. Oplossing: We passen de tuin aan.

Lees meer -->

Fietsenhok

Zoekt u een plek waar uw fietsen veilig en droog staan? Geen ruimte voor een groot tuinhuis? Dit is uw oplossing!
Een klein fietsenhok dat genoeg ruimte biedt voor twee fietsen. Veilig en droog!

Lees meer ==>

Stoomreiniging

Heeft u ook zo'n last van groene aanslag op bestrating en tuinmeubilair? Wij hebben een nieuwe manier van reinigen! Geen last meer van opspattend water van de hogedrukreiniger, maar reinigen met stoom! Deze nieuwe stoomreiniger zorgt ervoor dat algen worden gedood en dat uw bestrating en meubilair weer als nieuw zijn. In een zeer korte tijd is alle groene aanslag verdwenen en uw kleren blijven droog.

Lees meer ==>

Het resultaat van onze stoomreiniging

Buxusrups

Afgelopen zomer heeft heel Nederland last gehad van de Buxusrups. Helaas zijn hierdoor veel Buxussen vernield en hebben veel mensen deze uit hun tuin moeten verwijderen. Een nieuwe Buxus planten is helaas geen mogelijkheid. De eitjes van de Buxusrups blijven nog jaren in de grond zitten en hierdoor komt de rups een jaar later weer terug.

Heeft u geen last gehad van de rups? Controleer dan uw Buxussen! Als u er op tijd bij bent, kunnen wij uw Buxussen nog redden.

Wij hebben bestrijdingsmiddelen die de Buxusrups kan verdelgen. Hiermee helpt u niet alleen uzelf, maar ook uw buren!

Buxusrups

Gazon beluchten

Mosvorming verpest gazon

Het onderhouden van een goed gazon vergt veel tijd. Iedere maand heeft u gras bepaalde behoeften. Bemesten, maaien en het steken van de grasranden worden door de meeste mensen wel gedaan. Maar belucht u uw gazon weleens? 

De gevallen bladeren van bomen en struiken zorgen ervoor dat het gras vervilt. Dit houdt in dat er mosvorming plaats vind op uw gras. Dit mos zorgt ervoor dat er minder zuurstof en water bij uw gazon terecht komt. Hierdoor onstaan dorre plekken in uw gras. Dit kunt u voorkomen met beluchting.

Lees verder ==>

Herfstplanten

De herfst komt er weer aan en veel planten verliezen dan hun kleur. Dit is zonde! U wilt toch ook een kleurrijke tuin in de winter. Gelukkig is er een oplossing. 

Er zijn diverse planten die juist in de winter in bloei komen. Denk hierbij aan Herfstasters, Herfststijloos en de Liriope Muscari. Er zijn allerlei verschillende planten in allerlei verschillende kleuren die uw tuin ook in de winter aantrekkelijk kunnen maken. Neem gerust een keer contact met ons op en wij kunnen de planten leveren die aan uw wensen voldoen.

Op onze website kunt u diverse planten vinden voor in de herfstperiode. Bent u benieuwd? Kijk dan hier!

Herfstasters Liriope muscari 

Gladheidsbestrijding

De eerste nachtvorst wordt voorspeld! 

Het is officieel zover. De eerste vorst en sneeuw van 2016 wordt verwacht. Dit veroorzaakt ieder jaar weer veel problemen. Mensen zijn er nog niet op voorbereid en moeten er aan wennen. De sneeuw zorgt voor gladheid die nog niet was verwacht en veroorzaakt diverse glijders. De nachtvorst, het eerste krabben en de gladde wegen zorgen ook bij automobilisten voor gevaarlijke situaties. 

Zorg er daarom voor dat dit bij U niet gebeurd! Van der Molen Groenvoorziening heeft diverse apparatuur die ervoor zorgt dat uw terrein niet glad wordt. Wij strooien naar uw wens. Dit kan zowel preventief als achteraf. In het "sneeuw en gladheidscontract" maken wij met u afspraken over de aanpak van gladheid. U kunt 's ochtends met een gerust hart de deur uit. Wij hebben de gladheid 's nachts al aangepakt!

Wilt u meer informatie? Lees hier dan gerust verder of neem contact met ons op! Samen sterk tegen de winter.

Gladheid uitglijden