Houtwerk & beschoeiing

Hout in uw tuin geeft een prachtige en natuurlijke uitstraling. Het is een veel gebruikt product in tuinen, doordat het zich op veel manieren laat toepassen: Tuinhuisjes, Veranda’s, Vlonders, Pergola’s, Schuttingen, Overkappingen en Beschoeiingen.

Als all-round hoveniersbedrijf behoort het leveren en plaatsen van kwalitatief goed tuinhout tot onze dagelijkse werkzaamheden. Naast de standaardmaten voor schuttingen en tuinhuizen, kunnen wij ook alles op maat maken, zodat het naadloos aansluit op uw wensen. Voor het monteren en bevestigen van tuinhout maken wij uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen.

Wij maken alles naar uw wens. Bent u op zoek naar een origineel tuinhuisje of overkapping? Wilt u iets dat uw buren niet hebben? Neem dan contact met ons op. Wij maken ontwerpen naar uw wens en zorgen er zo voor dat uw tuin uniek is.

Uiteraard beschikken we ook hier over alle nodige gereedschappen en ervaring om u goed en snel van dienst te kunnen zijn. Dus ook voor alle voorkomende houtwerkzaamheden bent u bij ons aan het goede adres.

IMG_1688

hpim1893

IMG_1647

IMG_9527

Bloemendaal 2.4

Bloemendaal 2.2

Bloemendaal 2.7

Bloemendaal 2.5

website 1 005