Houtwerk & beschoeiing

Houtwerk in uw tuin geeft een prachtige en natuurlijke uitstraling. Het is een veel gebruikt product in tuinen, doordat het zich op veel manieren laat toepassen: Tuinhuisjes, Veranda’s, Vlonders, Pergola’s, Schuttingen, Overkappingen, Ombouw van schuren en Beschoeiingen.

Onderaan deze pagina's staan foto's van diverse projecten die wij in het verleden of recent hebben afgeleverd. Op dit moment is het Zweeds Rabat erg populair. Dit houtwerk geeft een chique uitstraling en kleurt geweldig bij de beplanting in tuinen. U kunt op de foto's drukken voor meer informatie over het project en aanvullende foto's. Uiteraard kunt u ook altijd contact met ons opnemen als u vragen heeft over de betreffende projecten of graag een oriënterend gesprek wilt hebben over de mogelijkheden in uw tuin.

Als all-round hoveniersbedrijf behoort het leveren en plaatsen van kwalitatief goed tuinhout tot onze dagelijkse werkzaamheden. Naast de standaardmaten voor schuttingen en tuinhuizen, kunnen wij ook alles op maat maken, zodat het naadloos aansluit op uw wensen. Voor het monteren en bevestigen van houtwerk maken wij uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen.

Wij maken alles naar uw wens. Bent u op zoek naar een origineel tuinhuisje of overkapping? Wilt u iets dat uw buren niet hebben? Neem dan contact met ons op. Wij maken ontwerpen naar uw wens en zorgen er zo voor dat uw tuin uniek is.

Volg ons ook om als eerste op de hoogte te zijn van onze nieuwste houtwerk projecten!

 

Schuurombouw met Zweeds Rabat

Zwembadvlonder

Bloemendaal 2.7
Fietsoverkapping

IMG_1647
Houten Schutting

hpim1893
Pergola

Houten overkapping gecombineerd met Zweeds Rabat

Bloemendaal 2.4
Pergola's en houten overkapping

Bloemendaal 2.5
Opberghok van Zweeds Rabat

website 1 005
Houten schutting

IMG_9527
Pergola's

IMG_1688
Houten vlonder

Bloemendaal 2.2
Schutting en opberghok van Zweeds Rabat