Gladheidsbestrijding

Voor veel particulieren en bedrijven is het gladheidsvrij houden van de voetpaden, pleinen en parkeerterreinen een tijdrovende klus, terwijl de toegankelijkheid van uw woning of bedrijf en de veiligheid van medewerkers en bezoekers voor u heel belangrijk is.

Van der Molen Groenvoorziening en Bestratingen is volledig uitgerust op het gebied van gladheidsbestrijding. IJssel of sneeuw; niets staat ons in de weg. Wij strooien (eventueel preventief) parkeerterrein, bedrijfsterreinen, fietspaden en wegen. Wij beschikken over strooiwagens met schaven en komen met gepast materieel naar uw terrein om u van dienst te kunnen zijn.

In de wintermaanden staan wij altijd stand-by en houden wij de weersverwachtingen in de gaten. Uw terrein is hierdoor altijd veilig voor uw medewerkers en bezoekers. Het oppervlakte zal niet glad worden/zijn en u hoeft zich geen zorgen te maken over de veiligheid.

Wat kunnen wij voor u doen?

 • Wij plaatsen in de wintermaanden een zoutbak op uw terrein en zorgen ervoor dat deze gevuld blijft.
 • Wij strooien uw terrein preventief (indien gewenst).
 • Wij strooien uw terrein met strooizout bij ijssel en sneeuw.
 • Wij zorgen ervoor dat uw terrein vrij blijft van gladheid en veilig blijft voor uw medewerkers en bezoekers.

Interesse of wilt u meer informatie?

Bent u geïnteresseerd in ons sneeuwcontract of wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw terrein? Vul dan het onderstaande contactformulier in en wij nemen contact met u op. 

 

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw bericht

  gladhei1 gladhei2

   

  v></div>