Boomverzorging

Boomverzorging is een belangrijk onderdeel van het onderhouden van uw tuin. Dit is van essentieel belang voor de veiligheid van mens en dier. Overhangende of dode takken kunnen voor gevaarlijke situaties zorgen. Zorg er daarom voor dat u uw bomen goed onderhoud.

Van der Molen Groenvoorziening kan u hierbij helpen. Wij zijn gespecialiseerd in het onderhouden van bomen en heggen. Wij kunnen u helpen met de volgende werkzaamheden:
- (Ver)planten van bomen en heggen
- Snoeien, onderhouden en verzorgen
- Ziektebestrijding

Snoeien
Het snoeien van bomen en heggen, kunt u het beste doen na de bladval. De takken zijn dan goed zichtbaar en u kunt er gemakkelijk bij. Tijdens het snoeien, kunt u echter tegen diverse problemen aanlopen. Als de boom ouder is, zijn de takken dikker en daardoor moeilijker te snoeien. Daarnaast kan de boom te hoog zijn. Wij kunnen u hierbij van dienst zijn door met de juiste apparatuur langs te komen. Wij werken op iedere hoogte en hebben jarenlange ervaring in het snoeien en onderhouden van bomen.

Aftoppen
Het aftoppen van bomen en heggen is een activiteit waar ervaring voor noodzakelijk is. Wij hebben veel ervaring met het snoeien, aftoppen en bijknippen van bomen en hebben.

Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen voor de juiste snoeimethode op het juiste moment en wij zorgen er voor dat de vorm van de gesnoeide boom in tact blijft. Verder zorgen wij voor de afvoer van alle afval en houtresten, zodat u direct van een opgeruimde tuin kunt genieten.

boomver2

Boomverwijdering

Project: Boomverzorging Drechtsteden

projbot3

Project: Boomverzorging Zwijndrecht

projboe1

Project: Boom Knotten

 

Boom knotten