Bestrating

De bestrating is voor een groot deel bepalend voor het aangezicht van uw woning en tuin. Er zijn heel veel verschillende soorten, onder anderen:
- Klinkers
- Betontegels
- Hardsteen

Vooraf bespreken we samen wat u wilt en gaan vervolgens samen op zoek naar de juiste oplossing voor uw tuin, terras of het pad voor uw garage. Uitstraling is hierbij een belangrijk uitgangspunt. Dit bepaalt de sfeer van de tuin en het aanzicht van de tuin. Uiteraard houden wij ook rekening met het gebruiksdoel van de bestrating.

Tijdens het aanleggen zorgen wij ervoor dat het terras opgesloten ligt tussen de benodigde bandjes, zodat het terras niet verzakt voordat u erop hebt kunnen zitten. Wij trillen het zand op verschillende manieren, zodat alle lucht tussen de zanddeeltjes verdwijnt. Ook dit zorgt ervoor dat uw bestrating minder hard zakt en dat u de komende jaren kunt genieten van uw tuin.

Wij houden altijd rekening met het doel van de bestrating. Een voortuin moet er voor zorgen dat u uw voordeur kunt bereiken en uw achtertuin moet rust uitstralen en ervoor zorgen dat u op uw gemak bent. Echter hoeft comfortabel, niet saai te zijn. Bekijk hieronder verschillende projecten, waarbij wij uit zijn gegaan van het doel van de tuin en door middel van sierbestrating een aantrekkelijke tuin hebben gecreƫerd.

Papendrecht 4

IMG_9590