Balkontuin

Heeft u een balkon en heeft u geen idee wat u er mee moet? Misschien is een balkontuin is voor u. Een balkontuin is afhankelijk van uw wensen. De balkontuin kan ingericht worden met bloemen en planten, maar kan ook aangelegd worden met strakke tegels en tuinmeubilair. Uw balkon wordt aangelegd naar uw wensen en vormt op deze manier een verlengde van uw woonkamer. U kunt uw balkon hiermee betrekken bij uw woning.

U kunt uw balkon op diverse manieren inrichten, zodat u er optimaal kunt genieten op een zomerse avond. Van der Molen groenvoorziening beschikt over de benodigde ervaring om van uw balkon een mooie tuin te maken. Wij kunnen met kleine ingrepen een mooie, nette en kleurrijke balkontuin creëren waar u al vroeg in het voorjaar kunt genieten. Het plaatsen van vroegbloeiende planten en het poten van diverse bloembollen zorgen ervoor dat u kunt genieten van de zomer.

Daarnaast zorgen wij ervoor dat uw balkon geen wildernis word. Wij creëren een balkontuin die gericht is op uw wensen. Een balkon hoeft niet saai te zijn en samen met u zorgen wij ervoor dat u kunt genieten van uw balkon!

Planten 2