Houten carport

Veilig, droog, koel en stoer: Een houten carport

Bent u het zat om steeds vogelpoep van uw auto af te halen? Denk dan eens aan een carport.

Een carport beschermt uw auto tegen alle weersinvloeden. Dit heeft bijvoorbeeld als voordelen dat u in de winter minder hoeft te schrappen en uw auto in de zomer juist koel blijft. Weersinvloeden hebben ook veel gevolgen voor de lak van uw auto. Denkt u eens aan vogelpoep op uw auto dan uw lak wegeet? De carport zorgt ervoor dat overvliegende vogels geen kans meer maken op uw auto en deze beschermd blijft. Hij beschermt zelfs u tegen weersinvloeden. U hoeft namelijk niet meer door de regen naar de deur te lopen en blijft daardoor lekker droog en hoeft niet meer te rennen naar de deur.

Naast het beschermen van uw auto, is het ook een mooie, stijlvolle toevoeging aan de uitstraling van uw huis. Deze hout carport die wij voor onze klant hebben gemaakt, geeft een warme en robuuste uitstraling. Afhankelijk van de grote van de carport kunt u er ook andere voertuigen in kwijt, zoals busjes, campers en caravans.

De carporten zijn in verschillende vormen, maten en materialen beschikbaar. Wilt u weten welke mogelijkheden wij u kunnen bieden? Neem dan vrijblijvend contact op, zodat wij uw wensen kunnen inventariseren en u op maat kunnen adviseren.