Schuur met Zeeds rabat als ombouw

Schuur ombouw

Bent u de stenen ombouw van uw schuur ook zat? Wilt u liever een moderne en warme uitstraling? Dat kan!

Tegenwoordig zijn er veel soorten hout die zich uitstekend lenen voor de ombouw van uw schuur. Hierdoor kan uw ombouw relatief gemakkelijk een compleet andere uitstraling geven aan uw geheel tuin. De witte stenen schuur voor deze klant hebben we door middel van Zweeds rabat een warme moderne uitstraling gegeven. Het realiseren van een ombouw is een relatief goedkope en snelle oplossing.

Stel u voor: Slopen, afvoeren van alle puin, aanbrengen van een solide fundering en het plaatsen van een nieuwe houten schuur.

Zoals al vermeld, hebben we bij dit project gebruik gemaakt van Zweeds rabat in een zwarte kleur. Deze zwarte kleur zorgt voor een chique uitstraling en het kleurt erg mooi bij groene planten. Daarnaast is het onderhoudsvriendelijk (mits gespoten!) en hoeft u er daardoor weinig aandacht aan te besteden. U kunt ook kiezen voor Zweeds rabat dat gedompeld is in een zwarte kleur. Deze is minder onderhoudsvriendelijk, omdat deze op den duur vergrijsd door de weersomstandigheden.

Uiteraard zijn er veel meer mogelijkheden. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden voor uw schuur te bespreken.