Snoeien

Het snoeien van heggen is een tijdrovende klus. Vanuit Zwijndrecht en Hendrik Ido Ambacht helpen wij u graag bij het onderhouden en bijhouden van uw heggen en bomen. Wij hebben de juiste apparatuur en kunnen u daarmee snel van dienst zijn.

Project
Deze heg in Hendrik Ido Ambacht hebben wij gesnoeid tijdens het periodiek onderhoud voor onze klant. Als onderdeel van de onderhoudsplanning houden wij de heggen en bomen bij op dit terrein. Onze apparatuur is uitermate geschikt om de heg tot in het midden te snoeien. Wij kunnen daardoor van beiden kanten de gehele heg snoeien.

Iedere heg of boom heeft zijn eigen snoeiperiode. Vraag onze medewerkers daarom altijd naar de juiste snoeiperiode. Onze medewerkers voorzien u graag van advies en zullen u altijd de juiste tijd aangeven. Wij zullen daarom nooit zomaar een heg of boom snoeien.

Onderhoud
U kunt het onderhoud laten uitvoeren op periodieke basis. Wij onderhouden uw tuin of terrein dan tegen een vaste prijs. Wij geven u de juiste onderhoudsplanning en spreken samen met u af wanneer wij langskomen voor het onderhoud. U kunt de planning aanpassen naar uw wensen. Wij kunnen voor u ook snoeien tijdens een winter- of zomerbeurt. Tijdens deze onderhoudsbeurten halen we tevens al het gevallen blad weg en mesten wij uw gazon.