Najaarsbeurt

Een najaarsbeurt scheelt u veel tijd!

Veel mensen zijn erg fanatiek in het onderhouden van hun tuin tijdens het voorjaar en in de zomer. Er worden volop nieuwe planten geplant en de al bestaande planten krijgen de benodigde mest. Uw tuin heeft echter ook in de winter de nodige aandacht nodig!

Snoeien
Het najaar is het ideale moment om bomen, planten en heggen te snoeien. Alles is uit de bloei en de planten bereiden zich voor op de winter. Dit is het moment om te snoeien. Het voorkomt niet alleen bladval, maar uw planten hebben ook minder energie nodig om te overleven in de kou. In deze periode kunnen onder andere de heesters, vaste planten, siergrassen en klimplanten gesnoeid worden.

Bemesting en onkruid
De planten hebben voedsel nodig om te winter te overleven. Wij bemesten tijdens een najaarsbeurt daarom ook uw tuin. Hierdoor hebben de planten genoeg nieuw voedsel om een reserve op te bouwen voor de winter. Tevens maken wij alle border onkruid vrij en voeren al het afval af, zodat u geen zorgen heeft.

Bladval en border
Tijdens een najaarsbeurt verwijderen wij al het gevallen blad en zorgen wij ervoor dat uw tuin er weer netjes uitziet. Tevens steken wij de graskanten en behandelen wij het gazon, zodat deze in het nieuwe jaar weer helemaal groen en gezond is. Uw gazon wordt voorzien van compost, kalk en korrelmest.

Neem contact met ons op voor de najaarsbeurt!

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Uw telefoonnummer

    Gewenste datum (verplicht)

    Uw bericht