Fietsenhok

Veilig en beschut

Bent u op zoek naar een plek voor uw fietsen? Dit fietsenhok biedt u de oplossing!

Heeft u geen zin of plek voor een groot tuinhuis? Een plek waar uw fietsen droog en veilig staan, hoeft niet groot te zijn. Dit houten fietsenhok biedt genoeg ruimte voor twee fietsen. Ze staan veilig en kunnen daardoor niet gestolen worden. Ook zijn ze beschermd tegen iedere weersituatie, zodat u nog lang kunt genieten van uw fietsen. Het fietsenhok is verhard, zodat u gemakkelijk bij uw fietsen kunt komen.

Veilig
Nederland kent veel fietsendiefstallen. Eigenlijk staat uw fiets nergens veilig, zelfs niet op slot voor uw deur. De moderne elektrische fiets is erg populair. U moet daarom veel handelingen verrichten, voordat hij veilig staat. Staat hij goed op slot? Is de accu eruit?

Dit kleine, houten fietsenhok is veilig af te sluiten, zonder dat u al deze handelingen hoef te verrichten. Uw fietsen zijn makkelijk te bereiken en er is genoeg ruimte voor twee fietsen.

Weersituatie
Het fietsenhok is afgesloten van wind, water en sneeuw. Uw fiets is daardoor niet onderhevig aan deze weersituaties. U kunt daardoor lang genieten van een mooie fiets, zonder dat u veel onderhoud hoeft te verrichten door verroesting en wateraantasting.