Buxussen aangetast door rups

Deze voortuin stond vol met Buxussen. Tijdens de rupsenplaag zijn deze helaas aangetast door de rups en moesten alle Buxussenhagen verwijderd worden. De eitjes van de rupsen blijven nog een aantal jaren in de grond zitten en daarom is besloten om alle grond te verwijderen en een nieuwe voortuin aan te leggen. Om het risico van een nieuwe besmetting te voorkomen, is besloten om de nieuwe voortuin een moderne uitstraling te geven zonder Buxussen.

Met behulp van onze minigraver konden wij gemakkelijk de grote stenen plaatsen en was deze nieuwe voortuin snel gerealiseerd.

Heeft u zelf last gehad van de Buxusrups en heeft u geen idee wat u wil in uw nieuwe tuin? Kijk dan gerust op onze website en laat u inspireren! Heeft u geen (nog) geen last gehad van de Buxusrups, maar heeft u wel Buxussen? Controleer deze dan regelmatig! De rups legt grote afstanden af op weg naar voedsel. Heeft uw wijk last gehad van de Buxusrups, dan kan deze ook in uw tuin terecht komen. Wij hebben bestrijdingsmiddelen om de rups te verwijderen. Hier helpt u niet alleen uzelf mee, maar ook uw buren!

Heeft u de Buxusrups geconstateerd? Neem dan SNEL contact met ons op! Wellicht kunnen wij uw mooie Buxussen redden voor het te laat is.

Bestrating 3

Plaatsing bestrating

Bestrating 5

Plaatsing bestrating 2

Bestrating 4