Estec vlonder

Wilt een de ideale plek creëren waar u in de zomer kunt genieten van uw tuin? Een plek waar in op een zomerse avond kunt genieten van een glaasje wijn of een biertje? Misschien is een vlonder dan iets voor u.

Een vlonder is de perfecte plek om met uw familie of vrienden te genieten van een mooie zomeravond. Het vormt een verzamelpunt in uw tuin. Vaak is hier een zithoek te vinden en wordt er genoten van een drankje of ijsje. Op avonden is dit een plek waar gebarbecued kan worden. U kunt een vlonder combineren met een overkapping, zodat u ook op een warme, maar regenachtige avond buiten kunt zitten. De overkapping biedt u beschutting tegen water en wind.

Vlonders zijn er in diverse vormen en maten. U kunt zelf kiezen welk materiaal u wilt en u kunt zelf kiezen voor een overkapping of een pergola. Een voorbeeld van een onderhoudsvriendelijke vlonder met overkapping, is deze estec-vlonder die wij hebben aangelegd in Bloemendaal. 

De vlonder wordt geplaatst op een stenen ondergrond en door middel van een easy-click systeem is deze snel geplaatst. Hij is afgemaakt met een overkapping, maar u kunt dit naar wens aanpassen. 

Bekijk de foto's en laat u inspireren voor uw eigen tuin! Wilt u meer weten over deze estec-vlonder of wilt u weten wat bij u allemaal mogelijk is? Neem dan contact met ons op en wij voorzien u graag van advies.

Estec vlonder 1

Estec vlonder 2

Estec vlonder 4.2

Extec vlonder 5.1

Estec vlonder 2.1

Estec vlonder 3

Estec vlonder 4

Estec vlonder 2.2

Estec vlonder 4.1

Estec vlonder 5